ACIPAYAM İMAM HATİP ORTAOKULU

Belgegeçer : 0
WEB http://acipayamihatipo.meb.k12.tr
Adres : Aşağı Mahalle Pancar Caddesi No10
VİZYON : Acıpayam İmam Hatip Ortaokulu çağdaş dünyanın ilmi bilimleri ile ahlaki değerleri birleştirerek, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üreten, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktadır.
MİSYON : Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR : -
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 1
Müzik Sınıfı : 1
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Tam gün
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:30 - 15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Lojman : - Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Kurumumuza köylerden minibüsler ile, merkezden de Kelekçi Koop. ve Acıpayam Koop ile 15 dakikada bir minibüs bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Acıpayam ilçesi Denizli iline 55km mesafede bulunmaktadır. Merkezde 8 mahallelerde 2 toplam 10 lise, merkezde 3 mahallelerde 20 toplam 23 ortaokul, merkezde 2 mahallelerde 27 toplam 29 ilkokul ve toplam 28 tane anaokul bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :